Ακραία καιρικά φαινόμενα κι αβίαστη κριτική του καναπέ!

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Γιατί κάποτε πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την αδάμαστη δύναμη της φύσης και την ανθρώπινη αδυναμία μπροστά της. Κάποιοι όμως εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες για μας…. κι από την ζεστασιά του σπιτιού μας και την άνεση του καναπέ η κριτική είναι πάντα εύκολη..

Παραπονιόμαστε για τους χιονισμένους δρόμους στην Αθήνα και το χιόνι γενικότερα. Πέρασαν τόσες Κυβερνήσεις και πριν τα μνημόνια..τόσοι Δήμαρχοι…γιατί δεν φρόντισαν να αγοράσουν πολλά σχετικά μηχανήματα και να τα στελεχώσουν..για όταν θα κλείσει η Αθήνα μια φορά από τα χιόνια στα 20 χρόνια;

Ποια οικονομική λογική το νομιμοποιεί αυτό? Και γιατί να το έχουν κάνει; Ένας τόσο μεγάλος στόλος από ακριβά μηχανήματα κι εργαζόμενους που θα τα λειτουργούν, να τα έχουμε να κάθονται σε απραξία για χρόνια και να σαπίζουν από την ακινησία.. να έχουμε ξοδέψει και να ξοδεύουμε τόσα χρήματα για να τα χρησιμοποιήσουμε μετά από χρόνια..

Ας κάνουμε όλοι λίγοι υπομονή, ας δείξουμε κατανόηση για όσους προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους..κι ας φροντίσουμε ο καθένας να καθαρίσουμε τις εισόδους και τα πεζοδρόμια έξω από το σπίτι μας… όπως κάνουν σε όλα τα (πολιτισμένα) Κράτη που πρέπει να ζουν σε ακραίες συνθήκες με χιόνια για μήνες κάθε χρόνο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.