Αφυπνίζουμε τον ελληνισμό από όλα τα μετερίζια προς διάσωσή του

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ενημερώνουμε τα παιδιά ,τους εφήβους, τους νέους, γιατί μπορεί να παίρνουν πολλά πτυχία, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς τους περνούν στο υποσυνείδητο αυτοί που έχουν κέρδη.

Συγκεκριμένα ακούμε τη μέρα των ερωτευμένων από διαφήμιση σοκολάτας που πηγαίνουν και περιώνυμα πρόσωπα.

<Αγάπη ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητας>

Μερικοί το ακούν, το μηρυκάζουν, αλλά το κυριότερο πολλοί νέοι πιστεύουν ότι είναι πολύ προχωρημένη διαφήμιση, υποβάλλονται μέσα τους (ενδοβολή) και δυστυχώς πολλοί ακλουθούν ως πρόβατα.

Φυσικά αυτά λέγονται γιατί εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα και δεν είναι αυτό που ακούγεται ως αθώο και αγνό όπως μια ωραία σοκολάτα που δίνει ενέργεια.

Η διαφήμιση αυτή είναι όλη υποβολιμαία, για αυτό την έβαλαν τη γιορτή των ερωτευμένων. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούσαν να βρουν μηχανισμούς για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό μας και να αναμειχτεί με άτομα από αφρικανικές χώρες. (Έχει γραφτεί σε επιστημονικό άρθρο στο L/P) Το βρήκαν σε αυτή την κυβέρνηση η οποία έχει αρωγούς μέσα στη χώρα, φυσικά για τα συμφέροντα.

Περνούν ο,τι θέλουν άνετα στα υποσυνείδητα με επιδερμικές , απνευμάτιστες, μονομερείς , συμφυρματικές φρασούλες ανούσιες. Όλη η φράση είναι ρατσιστική .

Δεν μιλούν για αγάπη ,αλλά για σωματική επαφή τη μέρα των ερωτευμένων, με σκοπό τη γέννηση παιδιού με αλλοδαπούς. Περιορίζονται δε μέσα στην προπαγάνδα τους να ωθήσουν μόνο προς αυτό που συμφέρει και που εξυπηρετούν για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Αυτό δεν είναι σεβασμός στη διαφορετικότητα. Είναι ώθηση προς αυτό που τους συμφέρει.

Αν ήταν σεβασμός στη διαφορετικότητα χωρίς συμφέρον για αλλοίωση του πληθυσμού, γιατί δεν λένε και για αγάπη προς τα ζώα; Γιατί δεν μιλούν για ώθηση αιμομιξίας και κτηνοβασίας; Αυτό δεν τους συμφέρει στον σκοπό τους. Άρα φέρονται και ρατσιστικά στη διαφορετικότητα για το σκοπό τους.

Οι αξίες και τα ταμπού ομοφυλοφιλίας , αιμομιξίας κλπ, μπαίνουν στο υποσυνείδητο από την προνηπιακή ηλικία. Αυτή η κυβέρνηση ωθεί όχι αθώα, στην ομοφυλοφιλία. Για να μη γεννούν οι Έλληνες και να κάνουν παιδιά οι Ελληνίδες με αλλοδαπούς, συνήθως από αφρικάνικες χώρες που έρχονται πολλοί. Έτσι επιτυχαίνουν τον σκοπό τους.

Μπορεί να πείτε. Και τι έγινε; Παιδιά είναι και αυτά. Φυσικά είναι παιδιά, φυσικά έπαιρναν για υιοθεσίες από διάφορες χώρες εδώ και πολλά χρόνια , αλλά να ωθούν τους Έλληνες να γίνονται ομόφυλοι για να μη γεννούν παιδιά και να γεννούν οι Ελληνίδες με άνδρες από άλλες χώρες, η να υιοθετούν οι ομόφυλοι Έλληνες παιδιά από άλλες χώρες, είναι μόνο ρομποτική και κατευθυνόμενη επιλογή (όπως με τα Σκόπια), δεν είναι καθαρή.

Αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί σκοπούς για τους οποίους ήρθε, είναι φυσικά ρατσιστές, ωθούν επίτηδες στις κατευθύνσεις που έχουν υποσχεθεί (για αυτό και τα νόμπελ) αλλοιώνουν συνειδήσεις , ακόμα και αν φαίνεται κάτι αθώο. Έχουν υποσχεθεί…

Μαθαίνουμε τους νέους να αμφισβητούν, να κρίνουν, να επεξεργάζονται, να είναι ρηξικέλευθοι, να μη κάνουν ότι τους υπαγορεύουν έμμεσα και να αποφασίζουν με αξίες και πατριωτισμό, όχι εθνικισμό. Να απορρίπτουν τα φυσιολογικο-φοβικά και εθνοφοβικά μηνύματα απ όπου και αν προέρχονται. Να έχουν το θάρρος να το λένε κα να μην είναι ανελεύθεροι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.