Αυτοί που πραγματικά βλάπτουν την κοινωνία

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Οι συμφυρματικοί εγκέφαλοι που παρεξηγούν το <αιματάκι> του βουλευτή κ. Μαρκόπουλου βλάπτουν την κοινωνία!

Τα άτομα με ρατσιστική βουτυρομπεμπίστικη νοοτροπία προσπαθούν να μπερδέψουν τους ρόλους μέσα στην κοινωνία , ώστε να μη κάνει κανένας καλά τη δουλειά του, φυσικά ούτε η Αστυνομία.

Ένα σχήμα λόγου που είπε ο βουλευτής κ. Μαρκόπουλος με το <αιματάκι > ήταν για να δώσει έμφαση στην ασημαντότητα ενός τραύματος. Αιματάκι μπορεί να βγει από το γόνατο. Οι παλιές γενιές ήταν συνέχεια με γόνατα ματωμένα. Μπορεί να είναι από ματωμένη μύτη από τη ζέστη και το τρέξιμο . Μπορεί να είναι και από παρανυχίδα. Δε σημαίνει τίποτα.

Αν όμως το έβλεπαν σε τέτοια περίσταση συγκέντρωσης, ακόμα και από τη μύτη να έβγαζε αίμα κάποιος που έτρεχε ,αφού έχει κάνει τα κοινωνικά αίσχη , θα έλεγαν μερικοί, οι αστυνομικοί του άνοιξαν τη μύτη κλπ, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αλλά με τον οργανισμό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια το λέει για το συμφέρον του. Δείχνουν έτσι ότι είναι πρωτοποριακοί και δεν θέλουν τέτοια αιματάκια, για να παίρνουν σε ψήφους όλο το κοινωνικό και πνευματικό περιθώριο. Το ότι έριχναν δακρυγόνα και τα καταπίναμε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ούτε λόγος. Το ότι έπαθαν παιδιά αναπνευστικό και βρήκαν καταφύγιο στη Μ. Βρετάνια με τη βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά και της συζύγου του ούτε το σκεφτήκαν αυτοί τους οποίους ενόχλησε το <<αιματάκι>> Το δακρυγόνο δεν βγάζει αιματάκι…θα πουν

Οι συμφυρματικοί εγκέφαλοι τραμπαλίζουν τη σκέψη τους με μια λέξη, γιατί μέσα τους είναι ρατσιστές και πιστεύουν ότι πρέπει να κατηγοριοποιηθούν αμέσως στην απέναντι όχθη. Ανελεύθερα άτομα υποκριτικά.

Αναλύουμε αυτά που ακούμε και δεν μηρυκάζουμε, γιατί εμείς οι ίδιοι μπερδεύουμε τους ρόλους της κοινωνίας . Για αυτό οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Αμφιταλαντεύονται επίσης μερικοί με τη σκέψη τους , όταν ακούν διαφόρους τατσόπουλους να κατηγορούν την κ. Κεραμέως, επειδή αναπτύσσει μέσω των βιβλίων εθνική συλλογική συνείδηση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά δικαιωνόμαστε που γράψαμε να μη τον ψηφίσουν οι ΝΔκρατες, γιατί ο άνθρωπος έχει άλλη νοοτροπία που δεν ανήκει μέσα στη ΝΔ. Θα δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα.

Πιστεύει προφανώς ότι πρέπει να μισούμε τους άλλους συγκατοίκους μας στον πλανήτη , όταν αγαπάμε την πατρίδα μας.

Ο ίδιος όμως και η κατηγορία του προστατεύουν το σπίτι τους , το αγαπούν, τιμούν τους γονείς τους και παππούδες τους και παράλληλα μιλούν και προσπαθούν να είναι πολιτισμένοι με τους άλλους ανθρώπους. Η μήπως όχι; Τότε γιατί δεν το θέλουν αυτό για τον πλανήτη αφού σε μικρογραφία το εφαρμόζουν στο μικρόκοσμό τους;

Ή μήπως όλοι αυτοί που κατηγορούν τα νέα βιβλία του Υπουργείου που μιλούν για πατρίδα, επειδή αγαπούν και προστατεύουν τα σπίτια τους και τους προγόνους τους, μισούν τους άλλους γύρω τους; Αυτή η εξήγηση είναι πιο πιθανή. Κρίνουν από το ψυχικό τους κόσμο τον πλανήτη και τις χώρες.

Να τονίσουμε εδώ ότι μέσα μέσα στις πολιτισμένες κοινωνίες δεν αποκαλούμε πίθηκο κάποιον που μας βρίζει ,επειδή δεν είναι λευκός. Το να βρίζουμε τη φυσική κατάσταση κάποιου την οποία δεν μπορεί να αλλάξει, σημαίνει ανασφάλεια δική μας κ ότι μ αυτό θέλουμε να δείξουμε υπεροχή. Οι άνθρωποι όσα πτυχία και να έχουν, αν δεν έχουν πνευματικότητα, ψυχικό πολιτισμό και εγκράτεια, σημαίνει ότι δεν έχουν αναπτυχτεί σφαιρικά

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει μέσα τους ότι είμαστε όλοι σταγόνες στον ανθρώπινο ωκεανό και ότι όλοι είμαστε ψυχές προς εξέλιξη μέσα στη διαφορετικότητα για να υπάρχει ποικιλία στον πλανήτη.

Για αυτό το λόγο πολιτισμένα, χωρίς βρισιές, εμείς που δεν μισούμε κανένα, κινούμε τις διαδικασίες για να φύγουν οι λαθρομετανάστες. Αυτό το θέλουν όλοι οι Έλληνες, εκτός από αυτούς που έχουν συμφέροντα.

Όταν βλέπεις άτομα να εκμεταλλεύονται οικονομικά, ψυχολογικά, κοινωνικά, πολιτισμικά την πατρίδα σου και δεν είσαι ανελεύθερος, δυσαρμονικός, υποκριτής , όταν λειτουργεί το ένστικτο αυτοσυντήρησής σου και δεν μισείς τον εαυτό σου, πρέπει να επιδιώκεις νομικά να φύγουν από τη χώρα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.