Αυτός πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους για να κάνει τι;

Γράφει ο Blood 

Άνθρωποι που πληρώνονται με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για να παράγουν δημόσιο αντικειμενικό και ανεξάρτητο δημοσιογραφικό έργο,  λειτουργούν ωσάν “μισθοφόροι” και ωσάν να βρίσκονται σε “εντεταλμένη υπηρεσία” Ή μήπως ήταν;

Αυτός ο υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης, πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους για να κάνει τι ;; Να βρίζει όποιον πολιτικό δεν έχει την ίδια άποψη με τον Τσίπρα ; Πλάκα κάνει;

 

Σημειώνουμε ότι ο παραγωγός της ΕΡΤ κοινοποίησε στο facebook ανάρτηση φίλης του εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και παράλληλα έγραψε ο ίδιος δικό του σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο  προτρέπει τον κόσμο να γιαουρτώσει τον πρώην πρωθυπουργό.

«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα !!!!» έγραψε.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε εγκατασταθεί από το 2015 στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε αναλάβει τις επαφές του πρωθυπουργού με τον ξένο Τύπο.

Ως παραγωγός, εκτελώντας και χρέη εικονολήπτη, έχει βρεθεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες του τις περιοδείες. Υπάλληλος της ΕΡΤ μαζί με τον σκηνοθέτη Μανώλη Παπανικήτα, διαχειρίζονταν την προβολή του πρωθυπουργού στα τηλεοπτικά μέσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση και σκληρή. 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση:

Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.