Ο καιρός σε Εικονική Πραγματικότητα από το AccuWeather

H νέα εφαρμογή του AccuWeather απευθύνεται στους κατόχους του κράνους Samsung Gear VR και σας βγάζει από τον κόπο να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο…

Η Virtual Reality εφαρμογή του AccuWeather μετατρέπει σε ξεχωριστή εμπειρία την πρόβλεψη του καιρού, η οποία συνήθως είναι μία αδιάφορη αναφορά στην οθόνη ενός κινητού ή ενός υπολογιστή. Η εφαρμογή του AccuWeather δίνει μία εμπειρία 360 μοιρών στον χρήστη, με την πρόβλεψη του καιρού σε μία περιοχή, την παρουσίαση της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων γύρω του και τις απαραίτητες ειδοποιήσεις για ακραίες μεταβολές του καιρού. Μαζί με την ενημέρωση, ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί από κοντά διάφορα φαινόμενα, όπως είναι ένας τυφώνας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη στο Oculus Store και μπορεί να την κατεβάσουν όλοι οι κάτοχοι του κράνους Samsung Gear VR. To AccuWeather υπόσχεται να ανανεώνει τακτικά τα βίντεο 360 μοιρών που προσφέρει μέσα από την εφαρμογή Virtual Reality που έχει δημιουργήσει, ενώ για εκπαιδευτικούς σκοπούς θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, αφού θα παρουσιάζονται διάφορα εντυπωσιακά καιρικά φαινόμενα μέσα σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα μοντέλα Samsung Galaxy S7, S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, αλλά όχι το Galaxy Note 7.

ΠΗΓΗ: PESTAOLA.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.