Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το υ-φαίνεσθαι!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Αυτός που κατ ευφημισμόν λέγεται υφυπουργός παιδείας, που δεν είναι τόσο ζουρ(λ)άρις τελικά, αλλά ζουλαπιάρης, προσπαθεί απεγνώσμενα για το μισθό, να πάρει ψήφους απ όλες τις κατηγορίες των πολιτών. Είπε ότι έλεγε τον καφέ, για να προσηλυτίσει  και αυτούς  τους πολίτες που το έχουν αυτό ως επάγγελμα, ή που πιστεύουν σε αυτά. Βλέπουν ότι αποκαθηλώνονται στους ανθρώπους με Μ.Ο νοημοσύνης, και προσπαθούν να μαζέψουν ευπειθείς νόες, που είναι πιο εύκολο.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα ρίχνουν δίκτυα παντού, για ψήφους. Στους άστεγους, -μπορεί να κάνει για ένα βράδυ με καλό καιρό τον άστεγο-, στα άτομα  που πάνε στα συσσίτια, -είναι πιθανόν ότι θα πάει να περιμένει-, στα καρναβάλια, -θα ντυθούν καρναβάλια για να σατιρίζουν τους εαυτούς τους, και σε πολλά άλλα μέρη.

Με αυτόν τρόπο,  όλη η λεηλατική κομπανία  γίνεται πολύ  πιο συμπαθής, και απορροφά τους κραδασμούς του αγανακτισμένου κόσμου. Επειδή παράγουν αρνητικό και βλαβερό  για την κοινωνία έργο, επειδή ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει,(μπορεί να το κάνει και αυτό), επειδή είπαν αισχρά ψέματα, θεωρούν μέσα στην ατιμία τους, ότι πρέπει να πουλήσουν τρέλα ως κάτι νέο.

Έτσι δίνουν επιχειρήματα στους δικούς τους ότι είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και δεν εξαγριώνεται ο κόσμος, όταν βλέπει γελοίους..Τις  ψήφους των φυσιολογικών ανθρώπων, το ξέρουν τις έχουν χάσει.. Οπότε με τέτοια, κερδίζουν.. Πρέπει ο κόσμος να αφυπνιστεί, να τους αποφλοιώνει καθημερινά, και κυρίως να τονίζει γιατί το κάνουν, ώστε οι πιο ευπειθείς να μη πείθονται με τέτοια ανέντιμα τρυκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.