Ο κιτρινισμός έσχατο όπλο κατά της ΝΔ

Γράφει ο Αγκιτάτορας,

Η 4η εξουσία του Τύπου. Το υπέρτατο εργαλείο ελέγχου της εξουσίας, αποκάλυψης της αλήθειας και υπεράσπισης του κοινωνικού συνόλου. Ωραία η θεωρία αλλά η πράξη πάντα απέχει παρασάγγας από τα γενικά πλαίσια! Κάπως έτσι η ενημέρωση πολλές φορές μπολιάστηκε με την πολιτική, ή μάλλον την κομματική, σκοπιμότητα και το «σκληρό ροκ» κατάντησε εργαλείο υπονόμευσης της αξιόπιστης ενημέρωσης.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κι αυτές τις μέρες με την συντονισμένη επίθεση που εξαπολύεται στον Πρόεδρο της ΝΔ με χτυπήματα κάτω από την μέση που αφορούν την προσωπική του ζωή. Γνωστοί κονδυλοφόροι και λοιποί καθοδηγητές της κοινής γνώμης, με γνώμονα… την διάσωση του ΣΥΡΙΖΑ από την πλήρη κατάρρευση έφθασαν στο σημείο να μπλέξουν στην πολιτική αντιπαράθεση μια ενδοοικογενειακή ιστορία.

Βέβαια για να μην φανεί τόσο  αποκρουστικό το όλο θέμα πέταξαν και μερικούς σπόρους αμφιβολίας σχετικά με τα πόθεν έσχες λησμονώντας ότι υπάρχει πλήρης νομική κάλυψη στην περίπτωση των εν διαστάσει συζύγων. Άλλωστε η οικονομική κατάσταση και των δυο ήταν τέτοια που δεν είχαν ανάγκη να αποφύγουν την δήλωση της αγοράς ενός ακινήτου στήνοντας μάλιστα έναν τόσο ευφάνταστο μηχανισμό προσωπικής αναστάτωσης.

Αλλά τι άλλο να περιμένεις από τους υπηρέτες της ενημέρωσης που έκανα παντιέρα την κενή ουσίας υπόθεση Παπασταύρου, μόνο και μόνο για να πλήξουν την εικόνα του Σαμαρά; Τι να περιμένεις από αυτούς που όποτε η ΝΔ αποκτούσε δυναμική εξουσίας έβρισκαν τα πιο γελοία επιχειρήματα για να πλήξουν την ηθική υπόσταση των αρχηγών τους. Κάντε μια αναδρομή στις τελευταίες δεκαετίες και είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθείτε ιστορικούς κιτρινισμούς για Σαλώμες, Εφιάλτες και λοιπούς μυθικούς ήρωες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *