Μετά τους κορμοράνους, έχουμε το “κομμένο” σπέρμα

Γράφει ο Blood 

Μετά τους κορμοράνους τα “αρχαία” στο Ελληνικό, τώρα εμπνεύστηκαν και το σπέρμα.

“Οι ανεμογεννήτριες κόβουν το σπέρμα των ζώων” λένε τώρα οι μοναδικοί ευαίσθητοι στον πλανήτη αριστεροί ΣΥΡΙΖΑιοι

Στην Δανία πάνω από το 40% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από ανεμογεννήτριες, ενώ εμείς εδώ στα νησιά μας διαμαρτυρόμαστε για να μην εγκατασταθούν.

Συγκεντρώνοντας 40% περισσότερη ενέργεια απ’ την απαιτούμενη για την πλήρη ηλεκτροδότηση της χώρας, η Δανία εξήγαγε το 80% της πλεονάζουσας ενέργειας στη Γερμανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, σύμφωνα με τον Guardian.

Ενώ στην Ελλάδα, οι δημοτικές αρχές ξεσηκώνουν τον κόσμο για να μην δεχτεί την φθηνή ενέργεια με διάφορες δικαιολογίες…

Οι Κυκλαδίτες δήμαρχοι, οι δήμαρχοι της Κρήτης και όσοι δήμαρχοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο τους, καλά θα κάνουν να ενημερωθούν από διάφορες πηγές, και όχι φυσικά από τους  συνειδητοποιημένους δημοκράτες δολιοφθορείς ούτε φυσικά και από τις εταιρείες ή κάποιους “καθηγητές” τύπου Κατρούγκαλου. έτσι ώστε να διαμορφώσουν μια εμπεριστατωμένη και σωστή άποψη .

Να πάτε κύριοι σε χώρες με βαθιές γνώσεις του θέματος, με παιδεία και μόρφωση, με πραγματική κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό στον φορολογούμενο πολίτη, για να ενημερωθείτε όπως πρέπει.  Να πάτε να ενημερωθείτε και από αυτούς που χρησιμοποιούν τις ανεμογεννήτριες και σε εκείνες που δεν τις χρησιμοποιούν . Αν θέλετε.

Καλό όμως θα ήταν να ενημερωθείτε και να γυρίσετε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Να ενημερώσετε με την σειρά σας τον κόσμο που σας εξέλεξε για να τους υπηρετήσετε σωστά. Επίσης να ενημερώσετε και εμάς που δεν σας ψηφίζουμε. Κάντε κάτι ολοκληρωμένο και σωστά μιας και μπήκατε στην διαδικασία της “επανάστασης”

Εγώ δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο όχι. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να τοποθετηθούν ηλεκτρογεννήτριες ή όχι. Δεν γνωρίζω πραγματικά και δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω.  Δεν ακούω όμως και τον οποιονδήποτε. Ούτε τους καθηγητές ούτε κάποιους περίεργους “ειδικούς”. Θέλω έγκυρη ενημέρωση διότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν “ειδικό” σε αυτήν την χώρα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε το κράτος μου δυστυχώς. Δεν θέλω να γίνω άλλος ένας ημιμαθής παπαγάλος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.